Rekrytering

Nu arbetar även JK RESURS med rekrytering

I januari 2018 anställde JK RESURS en ny resurs, från att ha varit två så har Jenny och Karin blivit tre tillsammans med Maria Ahl.

Maria har arbetat många år inom rekrytering av chefer och specialister. Där har hon ansvarat för hela rekryteringsprocessen, men också delar av den, såsom personlighets- och färdighetstester, CV-urval, second opinion, search, coachning eller intervjuteknik. Maria är certifierad i Thomas- PPA och använder sig regelbundet av dessa tester i sitt arbete för att säkerställa att rätt egenskaper matchar kundens kravprofil.

Maria har hjälpt många företag med att hitta rätt person till rätt plats. Hon har rekryterat både chefer och specialister inom b.l.a tjänsteområdena marknad, försäljning, HR, produktion och inköp. Om ni väljer att samarbeta med JK RESURS i er nästa rekrytering så får ni ett personligt, varmt och nära engagemang där Maria är med er hela vägen.

Ord från samarbetspartners i tidigare rekryteringar:

Maria har ett genuint engagemang och vill alltid tillgodose kundens bästa”

”Det som jag uppskattar mest med Maria är att hon alltid håller vad hon lovar, är noggrann och att hon har en ödmjuk och personlig framtoning. ”

”Maria har en fingertoppskänsla utöver det vanliga och hon såg verkligen vad vi som företag behövde för personlighet och kompetens”