Projektchef

Pålssons Bygg befinner sig i ett expansivt skede och har därför behov av att stärka upp med en Projektchef.  Företaget bedriver sedan 1970-talet byggnadsrörelse. Verksamheten är organiserad i områdena Entreprenad, Byggservice och Egna projekt. Huvudkontoret ligger i Huskvarna. Bolaget har ca trettio medarbetare och en årsomsättning på 100 mkr.

Projektchef

I rollen som projektchef kommer du bli en mycket välkommen och viktig resurs där du är med från början och initierar nya affärer. Du identifierar nya marknader och vårdar dina kontakter med kunderna samt har ett övergripande ansvar för att driva och utveckla projekten från start till avslut och överlämning. Du ansvarar för att såväl ekonomiska som produktionsmässiga mål uppnås. I ditt arbete lägger du grunden till att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.  Du sätter mål för tidsplaner, personalresurser, projektering, inköp och produktion i projektet eller projekten. Du ser även till att företagets mål inom miljö, arbetsmiljö och säkerhet efterlevs i projektet samtidigt som du är en ledare och en förebild för din personal som alltid strävar efter att leverera med kvalitet.

Vi ser gärna att du är högskole-/ civilingenjör eller har en likvärdig byggteknisk utbildning. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik och ekonomi. Du ska ha mycket goda kunskaper i Excel och du rapporterar direkt till VD. Det är av stor vikt att du har flerårig erfarenhet av rollen som projektchef eller liknande tjänst. Eftersom du har kunden i fokus trivs du med att skapa kontakter och att nätverka. Du har ett genuint intresse för att motivera och utveckla dina medarbetare till att nå de gemensamma mål och riktlinjer som företaget eftersträvar. De egenskaper som är viktiga för den tilltänkta projektchefen är att personen ska vara självständig,  tydlig, lyhörd men samtidigt bestämd. Du är en ”lagspelare” som har en förmåga att organisera och planera arbetet på ett bra och utvecklande sätt för alla. Du har även ett helhetstänk som fordras för en mindre organisation och har förmågan att se detaljerna likväl som helheten.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete i ett växande företag med kompetenta och trevliga medarbetare.  Tjänsten är på heltid och placeringsorten är Huskvarna. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Körkort är ett krav.

Denna rekrytering sker tillsammans med JK RESURS som arbetar med verksamhetsutveckling och rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Ahl på telefonnummer 072-400 86 97, maila din ansökan till  mia@jkresurs.se

Välkommen med din ansökan!