Försäljningsansvarig på Träullit


Träullit bygger med naturlagarna! Alla moderna material är inte nya.
Ibland tar det bara lite tid innan samhällskraven kommit ikapp produkterna.

Om Träullit

Vi har sedan starten 1946 tillverkat miljövänliga träullsskivor och träullsplattor av cementbunden träull. Träull av gran, ett fantastiskt material, sprunget ur vår natur, sammanfogat med ren cement, ger unika egenskaper åt ditt hus. Egenskaper som ger mycket bra värmeisoleringsförmåga, hög värmelagringsförmåga, god ljudabsorption, dokumenterat hög motståndskraft mot brand, mögel och röta, mekaniskt stark och god putsbärare. En i grunden mycket enkel produkt men som uppfyller avancerade krav på både människans miljö och vår jords resurshantering. Att de sen går att använda även för kreativa och funktionella konstverk är bara en bonus. Vårt huvudkontor och fabrik ligger i Österbymo i södra Östergötland.

Om tjänsten som försäljningsansvarig

Som ansvarig för Träullits försäljning och övriga marknadsaktiviteter kommer du att få en vardag full av dynamiskt utvecklingsfokus där dina idéer och tankar är en viktig del av företagets framgång.
Allt högre krav på hållbarhet och miljö gör att våra produkters attraktivitet ständigt ökar och det finns en stor potential i att utveckla marknaden.
Detta gör att även du hela tiden kommer att få möjlighet att utveckla dig själv och din kompetens.

Vi ger dig tillgång till ett väl etablerat varumärke i ett familjeföretag där hjärta och hjärna i samspel skapar långsiktig hållbarhet.
Du får möjligheter, befogenheter och resurser för att ta Träullit ytterligare ett steg in i framtidens moderna byggkonstruktioner.
I gengäld ger du oss ett tillskott av kompetens, driv och nytänkande.

Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp där du är den självklara experten på kundrelationer och affärsdriven verksamhet.
Tillsammans med vår befintliga, djupa kompetens och långa erfarenhet av produktutveckling och produktion blir vi ett starkt team i en framtidsbransch.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara uppsökande försäljning och marknadsföring.
Ansvarsområdena kommer innefatta budget och försäljning, framtagning av leads, bearbeta nya och befintliga kontakter, planering av marknadsaktiviteter samt delat ansvar för sociala medier.

Kravet är att Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av uppsökande kvalificerad, relationsbaserad B2B-försäljning och du ska ha stor erfarenhet av strategiskt marknadsföringsarbete.
Du ska även ha grundläggande erfarenhet från något av följande områden, Byggkonstruktion, yrkesinriktad bygghandel, akustik eller arkitektur.
Du ska ha goda kunskaper i Office, erfarenhet av CRM-system samt grundläggande kunskaper av uppdateringar på sociala medier och hemsidor.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt har grundläggande kunskap i engelska.
Du har B-körkort, du kommer ha ca 100-150 resdagar per år samt 10-20 övernattningar.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som är: lösningsorienterad, målfokuserad, initiativtagande, prestigelös och med mycket sunt förnuft.
Vi ser gärna att du är bosatt i Stockholmsregionen alternativt i Jönköpingsregionen.

Vill du vara med på Träullits fortsatta resa?

Denna rekrytering samarbetar Träullit med JK RESURS,
sänd din ansökan till Maria Ahl, mia@jkresurs.se
sista ansökningsdag 17/12-18

Träullit AB, Fabriksgatan 2, Box 20, 570 60 Österbymo, Tel 0381-601 14,
www.traullit.se